Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Area vergadering – Area Noord

Area vergadering – NA Area Noord

21 oktober 2023 @ 13:00 - 17:00

Elke maand komt de NA Area-Noord bijeen voor een belangrijke vergadering die een cruciale rol speelt in het ondersteunen en bevorderen van de Narcotics Anonymous gemeenschap in de Area-Noord. Deze vergaderingen zijn niet alleen een kans om de lopende initiatieven en uitdagingen te bespreken, maar ook een platform voor leden om hun stem te laten horen en actief deel te nemen aan de besluitvorming.

Wat Gebeurt er Tijdens de Vergadering?

De agenda van de maandelijkse Area vergadering kan variëren, maar enkele vaste punten zijn:

  • Statusupdates: Verschillende comités, waaronder het webteam en het Public Relations Comité, geven updates over hun lopende projecten en activiteiten.
  • Financiële Overzichten: Een financieel rapport wordt gepresenteerd om transparantie te bieden over de inkomsten en uitgaven van de Area.
  • Nieuwe Initiatieven: Leden hebben de mogelijkheid om nieuwe ideeën en initiatieven voor te stellen die kunnen bijdragen aan de groei en het welzijn van de NA-gemeenschap.
  • Open Forum: Er is een open forum waar leden vragen kunnen stellen, zorgen kunnen uiten en discussies kunnen voeren over relevante onderwerpen.

Wie Kan Erbij Zijn?

Hoewel de vergadering voornamelijk is bedoeld voor actieve leden en serviceleden binnen NA Area-Noord, zijn alle geïnteresseerde leden van de NA-gemeenschap welkom om deel te nemen en hun inbreng te geven.

Waarom Zou Je Moeten Deelnemen?

Deelnemen aan de maandelijkse Area vergadering biedt je de kans om:

  • Actief bij te dragen aan de besluitvorming
  • Te netwerken met andere actieve leden
  • Je stem te laten horen
  • Meer te leren over de lopende projecten en hoe je kunt bijdragen

De maandelijkse vergadering van NA Area-Noord is een essentieel onderdeel van de Narcotics Anonymous gemeenschap in de regio. Het biedt een platform voor open communicatie, samenwerking en actieve deelname. Of je nu nieuw bent in de gemeenschap of een langdurig lid, jouw aanwezigheid en inbreng zijn waardevol voor het voortdurende succes en de groei van NA in het midden van het land.

Openstaande serviceposities Area Noord

Vergadering NA Area-Noord 21 Oktober 13:00

Gegevens

Datum:
21 oktober 2023
Tijd:
13:00 - 17:00
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

NA Area-Noord

Locatie

Jacob Obrechtstraat 92 1071KR Amsterdam
Jacob Obrechtstraat 92
Amsterdam, 1071KR Nederland
+ Google Maps
Translate »