Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Area vergadering Limburg

Area vergadering – NA Area Limburg

18 februari @ 13:00 - 16:00

Elke derde zondag van de even maanden komen wij bij elkaar om gezamenlijk de Narcotics Anonymous gemeenschap in Area-Limburg te ondersteunen. Of je nu nieuw bent of al langer deel uitmaakt van ons fellowship, we heten je van harte welkom om aan te sluiten om uitdagingen te bespreken en je stem te laten horen.

Wat gebeurt er tijdens de vergadering?

De agenda van de tweemaandelijkse Area vergadering kan variëren, maar enkele vaste punten zijn:

  • hulpvragen vanuit de groepen
  • verslagen van administratieve leden van de area, bv. het financiële overzicht van inkomsten en uitgaven van de area
  • uitwisseling van ideeën en ervaringen over evenementen en nieuwe initiatieven binnen de area


Wie kan erbij zijn?

Hoewel de vergadering voornamelijk is bedoeld voor actieve leden en serviceleden binnen NA Area-Limburg, zijn alle geïnteresseerde leden van de NA-gemeenschap welkom om deel te nemen en hun inbreng te geven.

Waarom zou je moeten deelnemen?

Deelname aan de tweemaandelijkse Area-vergadering biedt je de kans om:

  • Actief bij te dragen aan de besluitvorming: Door deel te nemen aan de vergadering, kun je direct betrokken zijn bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de NA-gemeenschap in het zuiden van het land.
  • Te netwerken met andere actieve leden: De vergadering is een uitstekende gelegenheid om contact te leggen en samen te werken met andere toegewijde leden, waardoor een sterker netwerk van steun en begrip ontstaat.
  • je stem te laten horen: Jouw ervaringen en perspectieven zijn waardevol. De vergadering is een plek waar je je stem kunt laten horen en kunt bijdragen aan de diversiteit van inzichten binnen onze gemeenschap.
  • Meer te leren over lopende projecten en hoe je kunt bijdragen: Tijdens de vergadering worden lopende projecten besproken en kun je ontdekken op welke manier je actief kunt bijdragen aan de groei en het succes van NA in het zuiden van het land.

De vergadering van NA Area-Limburg is niet zomaar een bijeenkomst; het is een essentieel onderdeel van de Narcotics Anonymous-gemeenschap in Limburg. Het biedt een waardevol platform voor open communicatie, samenwerking en actieve deelname. Of je nu nieuw bent in de gemeenschap of een langdurig lid, jouw aanwezigheid en inbreng zijn van onschatbare waarde voor het voortdurende succes en de groei van NA in het zuiden van het land. Samen bouwen we aan een sterke en ondersteunende gemeenschap waar herstel mogelijk is.

Wil je service doen?

Openstaande service posities :
– alt secretaris
– alt RCM ( 2x )
– alt webredacteur

De deuren gaan om 12:30 open, tot dan!

 

 

 

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
13:00 - 16:00
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Area-Limburg

Locatie

Cwartier
Beekstraat 54
Weert, Limburg 6001GJ Netherlands
+ Google Maps
Translate »