Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Area Vergadering – NA Area west

Area Vergadering – NA Area west

10 december 2023 @ 13:30 - 17:00

Elke twee maanden komt de NA Area West bijeen voor een belangrijke vergadering die een cruciale rol speelt in het ondersteunen en bevorderen van de Narcotics Anonymous gemeenschap in de Area West. Deze vergaderingen zijn niet alleen een kans om de lopende initiatieven en uitdagingen te bespreken, maar ook een platform voor leden om hun stem te laten horen en actief deel te nemen aan de besluitvorming.

Wat gebeurt er tijdens de vergadering?

De agenda van de maandelijkse Area vergadering kan variëren, maar enkele vaste punten zijn:

  • Statusupdates: Verschillende comités, waaronder het webteam en het Public Relations Comité, geven updates over hun lopende projecten en activiteiten.
  • Financiële Overzichten: Een financieel rapport wordt gepresenteerd om transparantie te bieden over de inkomsten en uitgaven van de Area.
  • Nieuwe Initiatieven: Leden hebben de mogelijkheid om nieuwe ideeën en initiatieven voor te stellen die kunnen bijdragen aan de groei en het welzijn van de NA-gemeenschap.
  • Open Forum: Er is een open forum waar leden vragen kunnen stellen, zorgen kunnen uiten en discussies kunnen voeren over relevante onderwerpen.

Wie kan erbij zijn?

Hoewel de vergadering voornamelijk is bedoeld voor actieve leden en serviceleden binnen NA Area-Noord, zijn alle geïnteresseerde leden van de NA-gemeenschap welkom om deel te nemen en hun inbreng te geven.

Waarom zou je moeten deelnemen?

Deelnemen aan de maandelijkse Area vergadering biedt je de kans om:

  • Actief bij te dragen aan de besluitvorming
  • Te netwerken met andere actieve leden
  • Je stem te laten horen
  • Meer te leren over de lopende projecten en hoe je kunt bijdragen

De twee-maandelijkse vergadering van NA Area-West is een essentieel onderdeel van de Narcotics Anonymous gemeenschap in de regio. Het biedt een platform voor open communicatie, samenwerking en actieve deelname. Of je nu nieuw bent in de gemeenschap of een langdurig lid, jouw aanwezigheid en inbreng zijn waardevol voor het voortdurende succes en de groei van NA.

Gegevens

Datum:
10 december 2023
Tijd:
13:30 - 17:00
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Wijkcentrum De Zeehelden
Van Brakelstraat 3
Alphen aan den Rijn, 2404 AS Netherlands
Translate »