Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Comité Public Relations vergadering

Comité Public Relations vergadering

5 augustus @ 19:00 - 20:00

De maandelijkse online vergadering van het Narcotics Anonymous Comité Public Relations is een belangrijk evenement dat zich richt op het vergroten van de zichtbaarheid en het begrip van NA binnen de bredere gemeenschap. Deze vergaderingen zijn een cruciaal onderdeel van de inspanningen van NA om een positieve impact te hebben en bieden een uitgelezen kans voor leden om actief bij te dragen aan deze missie.

Wat Gebeurt er Tijdens de online Vergadering?

De agenda kan van maand tot maand verschillen, maar hier zijn enkele vaste agendapunten:

  • Media en Outreach: Discussie over lopende en toekomstige PR-campagnes, inclusief sociale media strategieën, persberichten en community events.
  • Samenwerkingen: Overzicht van samenwerkingsmogelijkheden met andere organisaties, zorginstellingen en overheidsinstanties.
  • Feedback en Evaluatie: Analyse van de effectiviteit van recente PR-inspanningen en bespreking van feedback van de gemeenschap.
  • Planning: Coördinatie en planning van toekomstige PR-activiteiten, inclusief toewijzing van taken en verantwoordelijkheden.

Wie Kan Deelnemen?

De vergadering is open voor alle NA-leden die geïnteresseerd zijn in public relations en outreach. Of je nu ervaring hebt in PR of gewoon gepassioneerd bent over het verspreiden van de boodschap van NA, jouw inbreng is waardevol.

Waarom is het Belangrijk om Deel te Nemen?

Deelname aan het Comité Public Relations biedt verschillende voordelen:

  • Impact: Je hebt de kans om direct bij te dragen aan het vergroten van de zichtbaarheid en het begrip van NA.
  • Vaardigheden: Het is een uitstekende gelegenheid om je PR- en communicatievaardigheden te ontwikkelen of te verbeteren.
  • Netwerken: Je kunt contacten leggen met andere leden die ook geïnteresseerd zijn in PR en outreach.

De maandelijkse vergadering van het Narcotics Anonymous Comité Public Relations is een dynamisch en impactvol evenement dat leden de kans biedt om actief deel te nemen aan belangrijke outreach- en bewustwordingsinitiatieven. Of je nu een nieuw of een ervaren lid bent, jouw deelname kan een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van NA’s public relations inspanningen.

Meeting Info

Directe link: https://bit.ly/nanl-pr
Meeting ID: 571 580 7587
Password: 1953

Gegevens

Datum:
5 augustus
Tijd:
19:00 - 20:00
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Comité Public Relations
E-mail
pr@nanederland.nl
Translate »