Laden Evenementen

« Alle Evenementen

1 Mei – Narcotics Anonymous Service Dag

1 mei 2026

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
Vier op 1 mei Kracht van Eenheid met Narcotics Anonymous Service Dag! Doe mee aan workshops, help de gemeenschap en ervaar de steun van andere leden in herstel.

Narcotics Anonymous Service Dag: Samen Sterker in Herstel

Vier de kracht van eenheid op 1 mei met de Narcotics Anonymous Service Dag!

Op deze speciale dag komen NA-leden door heel Nederland samen om terug te geven aan de gemeenschap die ons herstel mogelijk maakt. Samen organiseren we diverse activiteiten die Narcotics Anonymous en haar leden ondersteunen.

๐Ÿ‘‰ Op welke manier gaat jouw groep Service Dag vieren? ๐Ÿ‘ˆ

Doe mee en ervaar de kracht van verbinding!

  • Workshops: Leer meer over NA’s principes, vergroot je kennis over herstel en vind waardevolle tips voor persoonlijke groei.
  • Outreach: Breng de boodschap van hoop en herstel naar een breder publiek. Deel NA-literatuur en laat mensen weten dat ze niet alleen staan.
  • Fondsenwerving: Draag bij aan de toekomst van NA door geld in te zamelen voor belangrijke initiatieven.
  • Schoonmaak en onderhoud: Maak van onze meeting-locaties een warm en gastvrij welkom voor iedereen.
  • Gezellig samenzijn: Vier de kracht van verbinding met andere leden tijdens sociale activiteiten en ervaar de steun van een hechte gemeenschap.

Deelname aan de Service Dag is meer dan alleen helpen:

  • Versterk de fundamenten van NA: Jouw inzet zorgt ervoor dat we onze meetings kunnen blijven organiseren, informatie kunnen delen en anderen met verslaving kunnen blijven ondersteunen.
  • Ervaar de kracht van eenheid: Samenwerken met andere leden bevordert een gevoel van verbondenheid en versterkt onze motivatie om clean te blijven.
  • Ontwikkel jezelf: Door deel te nemen aan workshops en outreach-activiteiten investeer je in je eigen herstel en groei je als individu.

Maak 1 mei een dag van verbinding, groei en teruggeven!

Zoek je steun bij verslavingsherstel? Mis de Narcotics Anonymous Service Dag op 1 mei niet! Vrijwilligerswerk, workshops & verbondenheid. Vind een bijeenkomst bij jou in de buurt.

Gegevens

Datum:
1 mei 2026
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Translate ยป