Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oprichtingsvergadering NA-meeting Wittem

23 november 2023 @ 19:00 - 20:30

Een ieder die wilt meedenken is van harte welkom om aan te sluiten bij de oprichtingsvergadering te Wittem.

Het is algemeen bekend dat service doen binnen NA een krachtig hulpmiddel is voor persoonlijk herstel. Door anderen te helpen, helpen we onszelf. Service biedt ons de kans om buiten onszelf te treden, onze vaardigheden en talenten te gebruiken en een doel te hebben dat groter is dan onszelf. Het herinnert ons eraan dat we deel uitmaken van een gemeenschap en dat we niet alleen zijn in onze strijd.

Het belang van het hebben van een nieuwe meeting in deze omgeving kan niet genoeg worden benadrukt. Elke nieuwe meeting biedt een veilige haven voor diegenen die zoeken naar herstel. Het biedt een plek waar mensen hun verhalen kunnen delen, steun kunnen vinden en kunnen leren van de ervaringen van anderen. Door een nieuwe meeting in Wittem te vestigen, vergroten we de toegankelijkheid en beschikbaarheid van NA voor degenen in de omgeving die hulp nodig hebben.

Laten we samenwerken, hand in hand, om deze nieuwe meeting tot een succes te maken. Door samen te werken, kunnen we een krachtige bron van hoop en steun creëren voor iedereen die de weg van herstel bewandelt in onze gemeenschap.

Gegevens

Datum:
23 november 2023
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Herstelzorg Heuvelland
Capucijnenweg 9
Wittem, Limburg 6286BA
+ Google Maps
Telefoon
0655760633
Translate »