Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Sponsorschap Dag

Sponsorschap Dag

1 december 2023

Sponsoring vormt de kern van de Twaalfde Stap en het is een van de belangrijkste manieren waarop we de NA-boodschap uitdragen. Sponsoring kan als model dienen waarop we andere relaties kunnen opbouwen die gezond, liefdevol en productief zijn.

Een passage uit het Nederlandse Basis Tekstboek Hoofdstuk 5:

Een van de meest diepgaande veranderingen in ons leven ligt op het vlak van de persoonlijke relaties. Onze eerste betrokkenheid bij anderen begint vaak bij onze sponsor. Als nieuwkomers vinden we het gemakkelijker als we iemand hebben op wiens oordeel we kunnen vertrouwen en die we in vertrouwen kunnen nemen. We merken dat vertrouwen op anderen met meer ervaring eerder een kracht dan een zwakte is. Onze ervaring toont aan dat aan de stappen werken onze beste garantie is tegen een terugval. Onze sponsors en vrienden kunnen ons adviseren hoe we aan de stappen kunnen werken. We kunnen met hen bespreken wat de stappen betekenen. Zij kunnen ons helpen om ons voor te bereiden op de spirituele ervaring van het leven volgens de stappen.

Suggesties om het Sponsorschap te vieren:

  • Lees voor uit het sponsorboek tijdens je meeting, met je sponsor-“familie” of een speciale bijeenkomst van NA-vrienden.
  • Focus tijdens bijeenkomsten op sponsoring.
  • Organiseer een sponsor-/sponsee-evenement.

Mijn dankbaarheid spreekt wanneer ik om anderen geef en met ze deel hoe ik leef op de NA-manier.

Lees hier verder over sponsorschap

Sponsoring vormt de kern van de Twaalfde Stap en het is een van de belangrijkste manieren waarop we de NA-boodschap uitdragen.

Gegevens

Datum:
1 december 2023
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Translate »