Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Webteam vergadering

Webteam vergadering – Comité Public Relations

10 maart @ 11:00 - 12:00

Het webteam van Narcotics Anonymous Nederland, onderdeel van het Public relations Comité, verzorgt alles rondom website, content en social media. Ben je geïnteresseerd in wat we doen, of wil je wellicht service doen, sluit vrijblijvend aan!

Wij zijn het webteam van Narcotics Anonymous Nederland, een integraal onderdeel van het Public Relations Comité. Onze missie is om een brug te slaan tussen de NA-gemeenschap en het bredere publiek door middel van digitale platforms. We zijn verantwoordelijk voor het beheer en de inhoud van de website, evenals voor de strategie en uitvoering van alle social media-activiteiten.

Wat doet het webteam van Narcotics Anonymous Nederland?

  • Websitebeheer: We zorgen ervoor dat de website up-to-date, gebruiksvriendelijk en informatief is. Hier vind je alles, van aankomende bijeenkomsten en evenementen tot waardevolle bronnen voor herstel.
  • Content Creatie: We ontwikkelen en publiceren relevante en boeiende content die zowel informatief als inspirerend is. Dit kan variëren van blogposts en artikelen tot video’s en podcasts.
  • Social Media: We beheren diverse social media-kanalen om een breder publiek te bereiken, bewustwording te vergroten en een gemeenschap van steun en informatie te creëren.

Geïnteresseerd?

Als je nieuwsgierig bent naar wat we doen, nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen achter de schermen. Je krijgt de kans om te zien hoe we werken en welke projecten er momenteel lopen.

Wil je service doen?

Service is een van de fundamenten van herstel in Narcotics Anonymous. Als je geïnteresseerd bent in het leveren van service, zijn er verschillende manieren waarop je kunt bijdragen aan het webteam. Of je nu vaardigheden hebt in webontwikkeling, content creatie, social media-beheer of iets anders, jouw talenten zijn van harte welkom.

Sluit vrijblijvend aan!

Je bent altijd welkom om vrijblijvend aan te sluiten bij ons team. Of je nu gewoon wilt zien wat we doen of actief wilt bijdragen, er is een plek voor jou bij het webteam van Narcotics Anonymous Nederland. Dus, als je een passie hebt voor herstel en een talent voor digitale communicatie, kom dan bij ons team en help mee aan het bouwen van een sterke, ondersteunende gemeenschap voor iedereen die te maken heeft met verslaving.

Openstaande serviceposities

Omschrijving Gesuggereerde
cleantijd
Commitment
alt. Voorzitter 3 jaar 2 jaar
Coördinator Helpdesk (afhandeling en coördinatie vragen en verzoeken) 2 jaar 2 jaar
Alt. coördinator Helpdesk (afhandeling en coördinatie vragen en verzoeken) 1 jaar  1 jaar
Alt. webmaster 3 jaar 2 jaar
Alt. Moderator (social media FB/IG/TW) 1 jaar 1 jaar
Content beheerder (bestaande content, nieuwe content, wijzigingen) 2 jaar 1 jaar
Alt. Content beheerder (bestaande content, nieuwe content, wijzigingen) 1 jaar 1 jaar
Designer (graphics, movies) 1 jaar 1 jaar
TikTok beheerder (content + moderating) 1 jaar 1 jaar
LinkedIn beheerder (content + moderating) 2 jaar 1 jaar

Meeting info:

Directe link: https://bit.ly/nanl-sm
Meeting ID: 571 580 7587
Passcode : 1953

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
11:00 - 12:00
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://us02web.zoom.us/s/5715807587?pwd=Ym5vbjJod0FnMGRkYktPcmtVZ1ZqZz09

Organisator

NA Webteam
E-mail
socialmedia@nanederland.nl
Translate »