Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Predatory Behaviour

18 november 2023 @ 14:00 - 17:00

Neem deel aan de workshop 'Predatory Behaviour' van Narcotics Anonymous op 18 november in Hoofddorp. Leer de tekenen van roofzuchtig gedrag herkennen, begrijp de impact ervan en ontwikkel strategieën voor een veiligere gemeenschap. Meld je nu aan!

Voor dit evenement hoef je je niet aan te melden.

In het hart van onze gemeenschap bij Narcotics Anonymous ligt het streven naar herstel, ondersteuning en solidariteit. Echter, zoals in vele gemeenschappen, kunnen er momenten zijn waarop we geconfronteerd worden met uitdagingen die onze veiligheid en het welzijn van onze leden bedreigen. Een van deze uitdagingen is Predatory Behaviour.

Deze workshop is speciaal ontworpen om licht te werpen op dit kritieke onderwerp. Deze workshop is niet alleen een gelegenheid om te leren en te groeien, maar ook om samen te komen als gemeenschap en ons te verenigen tegen ongewenst gedrag dat onze missie en waarden kan ondermijnen. Samen zullen we de kenmerken van dit gedrag verkennen, de impact ervan op individuen en de gemeenschap begrijpen, en strategieën ontwikkelen om het te herkennen, te voorkomen en aan te pakken.

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

NA Area-Noord

Locatie

Wijkcentrum De Veste
Schuilenburg 3
Hoofddorp, 2135 GJ Netherlands
+ Google Maps
Translate »