Problemen met drugs, alcohol of medicijnen? Onze telefoonlijnen zijn er voor alle vragen over Narcotics Anonymous, maar zeker ook ook voor verslaafden die het moeilijk hebben. De beantwoorders zijn allen leden van NA en kunnen uit eigen ervaring putten om te helpen.

Je kunt hier direct met iemand over praten door één van de volgende nummers te bellen.

Landelijke Hulplijn (24/7)

+31 (0)85 4000 996

Rotterdam

+31 6 22 34 96 38

NA Farsi – معتادان گمنام کشور هلند
+۳۱ ۶ ۴۱ ۷۰ ۹۷ ۶۲

+31 6 41 70 97 62

Narcotics Anonymous hulplijn

De NA-hulplijn is vaak het eerste aanspreekpunt voor mensen die ondersteuning en advies nodig hebben over de aard van drugsverslaving. Iedereen, van de gebruikende verslaafde, hun vrienden en familieleden tot drugswerkers en de pers, is welkom om te bellen.

Alle vrijwilligers van de hulplijn zijn herstellende verslaafden, van wie velen ooit zelf de hulplijn hebben gebeld. De NA-hulplijn is 24/7 geopend.

Vrijwilliger bij de hulplijn worden?

Ben je NA-lid? En wil je vrijwilliger worden bij de hulplijn? Als het je leuk lijkt om informatie te verstrekken aan anderen over NA, of dat nou professionals in de zorg zijn of verslaafden die hulp nodig hebben, én je 3 jaar of langer clean bent, stuur dan een mail naar: [email protected].

Narcotics Anonymous helplijn: Eerste aanspreekpunt voor verslaafden en hun naasten. Vrijwilligers met eigen ervaring staan dag en nacht klaar.

Maak kennis met de kracht van NA-bijeenkomsten

De NA-bijeenkomsten zijn essentiële bijeenkomsten binnen onze gemeenschap, waar leden in een sfeer van vertrouwelijkheid en respect ervaringen, kracht en hoop uitwisselen. Deze bijeenkomsten vormen een veilige haven voor individuen die streven naar een leven zonder drugs, door onderlinge steun en samenwerking. Centraal staat het herstelproces, waarbij elk lid, ongeacht persoonlijke achtergrond, aangemoedigd wordt om actief deel te nemen aan deze gezamenlijke reis.

Ontdek herstel en steun bij een NA-meeting. Narcotics Anonymous bijeenkomsten: een veilige plek voor hoop en gelijkheid.

Met 370 wekelijkse bijeenkomsten op 135 locaties in Nederland, biedt de NA-gemeenschap een breed scala aan mogelijkheden voor herstel en groei. Ontdek ons uitgebreide en ondersteunende programma door een van onze NA-meetings te bezoeken. 

Hieronder tref je de komende 10 NA-meetings van vandaag aan, of zoek hier een andere NA-bijeenkomst bij jou in de buurt. 

Tijd Bijeenkomst Lokatie Regio
12:00 NA-lunchmeeting
Geschutswerf
Amsterdam
16:00 NA Online Dinsdagmiddag Meeting
Online
Nederland
16:30 NA-meeting Hilversumstraat
Inloophuis Leger des Heils
Amsterdam
18:30 NA Back to Basic Haarlem
Ecosol
Haarlem
18:30 Just For Tuesday
Parochie van Kerk
Amsterdam
19:00 NA meeting Westerpark
Buurthuis Combiwel de koperen knoop
Amsterdam
19:00 NA Youth meeting
Geschutswerf
Amsterdam
19:00 Vrouwen meditatie meeting Hilversum Vrouwen
Jellinek Noordse Bosje
Hilversum
19:00 Tuesday Lift Up NA-meeting
Klaproos
Amsterdam
19:00 NA-meeting Hardenberg
Noaber
Hardenberg

Translate »