Problemen met drugs, alcohol of medicijnen? Onze telefoonlijnen zijn er voor alle vragen over Narcotics Anonymous, maar zeker ook ook voor verslaafden die het moeilijk hebben. De beantwoorders zijn allen leden van NA en kunnen uit eigen ervaring putten om te helpen.

Je kunt hier direct met iemand over praten door één van de volgende nummers te bellen.

Landelijke Hulplijn (24/7)

+31 (0)85 4000 996

Rotterdam

+31 6 22 34 96 38

Narcotics Anonymous hulplijn

De NA-hulplijn is vaak het eerste aanspreekpunt voor mensen die ondersteuning en advies nodig hebben over de aard van drugsverslaving. Iedereen, van de gebruikende verslaafde, hun vrienden en familieleden tot drugswerkers en de pers, is welkom om te bellen.

Alle vrijwilligers van de hulplijn zijn herstellende verslaafden, van wie velen ooit zelf de hulplijn hebben gebeld. De NA-hulplijn is 24/7 geopend.

Vrijwilliger bij de hulplijn worden?

Ben je NA-lid? En wil je vrijwilliger worden bij de hulplijn? Als het je leuk lijkt om informatie te verstrekken aan anderen over NA, of dat nou professionals in de zorg zijn of verslaafden die hulp nodig hebben, én je 3 jaar of langer clean bent, stuur dan een mail naar: [email protected].

Narcotics Anonymous helplijn: Eerste aanspreekpunt voor verslaafden en hun naasten. Vrijwilligers met eigen ervaring staan dag en nacht klaar.

Maak kennis met de kracht van NA-bijeenkomsten

De NA-bijeenkomsten zijn essentiële bijeenkomsten binnen onze gemeenschap, waar leden in een sfeer van vertrouwelijkheid en respect ervaringen, kracht en hoop uitwisselen. Deze bijeenkomsten vormen een veilige haven voor individuen die streven naar een leven zonder drugs, door onderlinge steun en samenwerking. Centraal staat het herstelproces, waarbij elk lid, ongeacht persoonlijke achtergrond, aangemoedigd wordt om actief deel te nemen aan deze gezamenlijke reis.

Ontdek herstel en steun bij een NA-meeting. Narcotics Anonymous bijeenkomsten: een veilige plek voor hoop en gelijkheid.

Met 370 wekelijkse bijeenkomsten op 135 locaties in Nederland, biedt de NA-gemeenschap een breed scala aan mogelijkheden voor herstel en groei. Ontdek ons uitgebreide en ondersteunende programma door een van onze NA-meetings te bezoeken. 

Hieronder tref je de komende 10 NA-meetings van vandaag aan, of zoek hier een andere NA-bijeenkomst bij jou in de buurt. 

Tijd Bijeenkomst Lokatie Regio
07:00 Sunrise NA-meeting donderdag
Geschutswerf
Amsterdam
09:00 Silver Lining stappen/topic meeting
Couveehuis
Den Haag
09:00 Ochtend Meditatie - JFT
Geschutswerf
Amsterdam
09:00 Kick-start Meditation Meeting donderdag
Online
Nederland
10:00 NA Ochtend Meditatie Meeting
Online
Nederland
10:00 Embrace the Morning
Vorstelijk Complex
Utrecht
11:30 NA-meeting Oranjekerk
Oranjekerk
Amsterdam
12:00 Donderdag Lunchmeeting
Geschutswerf
Amsterdam
13:00 NA donderdagmiddag meeting Den Bosch
Stichting Ismes
's-Hertogenbosch
18:30 Thursday night topic meeting
Jellinek Gebouw
Amsterdam

Translate »