Werkt u als hulpverlener met verslaafden of in de verslavingszorg? Hebt u beroepsmatig te maken met verslaafden aan drugs, alcohol of medicijnen? Wij vertellen u graag meer over de wijze waarop verslaafden kunnen herstellen met behulp van het twaalfstappenprogramma van Narcotics Anonymous.

De mensen van NA zetten zich in om grotere bekendheid te geven aan het bestaan van Narcotics Anonymous. Dit doen we bij mensen voor wie drugs een probleem vormen en bij professionele hulpverleners die verslaafden bijstaan. We delen graag onze oplossing die wij als verslaafden hebben gevonden: clean worden en clean blijven.

Folders met informatie over Narcotics Anonymous sturen we u op verzoek toe. Daarnaast geven we presentaties van verschillende lengtes aan professionals over het doel en de werkwijze van Narcotics Anonymous. U kunt een presentatie aanvragen voor uw collega’s tijdens bijvoorbeeld een teamoverleg of op een professionaliseringsdag.

Narcotics Anonymous kan een waardevolle aanvulling bieden op het professionele hulpaanbod. Dankzij dit eenvoudige programma zijn wereldwijd zeer veel verslaafden in staat om een waardevol en clean leven te leiden. Met het programma van Narcotics Anonymous vergroot u de kans op langdurig herstel voor verslaafden in uw omgeving.

Ontdek hoe het twaalfstappenprogramma van Narcotics Anonymous een sleutelrol speelt in het herstelproces van verslaafden. Ideaal voor professionals in de verslavingszorg die werken met cliënten met verslavingen aan drugs, alcohol of medicijnen.

NA-Voorlichting en Ontwikkeling

 

Algemeen

+31 (0)85 4000 996
[email protected]

Amsterdam en Noord Nederland

+31 6 47 99 03 21
[email protected]

Midden Nederland

[email protected]

West Nederland

[email protected]

Zuid Nederland

+31 6 22 34 96 38 (Rotterdam)
+31 6 13 44 66 23 (Den Haag)
+31 6 22 51 14 56 (Breda)
[email protected]

Rijnmond

+31 6 22 34 96 38
[email protected]

Translate »