Regionale Conventie van Narcotics Anonymous: Een Groot Succes in Rotterdam

Afgelopen weekend vond de regionale conventie van Narcotics Anonymous (NA) plaats in de Maassilo te Rotterdam. Met meer dan 1100 bezoekers uit 15 verschillende landen was het evenement een overweldigend succes.

De conventie, die liep van 14 t/m 16 juli, bood een platform voor leden van NA om hun ervaringen, kracht en hoop te delen. Het was een inspirerende bijeenkomst waarbij de kracht van gemeenschap en herstel centraal stond.

Een indrukwekkend aantal van meer dan 5410 gecombineerde jaren van clean tijd werd vertegenwoordigd door de aanwezige leden. Dit getal benadrukt de effectiviteit en impact van het twaalfstappenprogramma van NA en de toewijding van haar leden aan een leven vrij van verslaving.

De Maassilo, een iconische locatie in Rotterdam, bood een passende achtergrond voor dit belangrijke evenement. Met diverse workshops, lezingen en workshops was er voor elk wat wils en konden zowel nieuwe als langdurige leden profiteren van de gedeelde wijsheid en steun.

“We zijn overweldigd door de opkomst en de positieve energie tijdens de conventie,” zei een organisator van het evenement. “Het is een krachtige herinnering aan het belang van gemeenschap in het herstelproces en de impact die NA heeft op zoveel levens.”

Narcotics Anonymous is een wereldwijde gemeenschap van mannen en vrouwen voor wie drugs een probleem waren. Leden helpen elkaar om clean te blijven door regelmatig bijeenkomsten bij te wonen en het twaalfstappenprogramma van NA te volgen.

Over Narcotics Anonymous

Narcotics Anonymous (NA) is een non-profit gemeenschap die sinds haar oprichting miljoenen mensen over de hele wereld heeft geholpen bij hun herstel van verslaving. Door middel van een reeks principes, uitgezet in de Twaalf Stappen, vinden leden een pad naar herstel en een nieuw leven vrij van actieve verslaving.

De kracht van NA ligt in haar gemeenschap. Leden steunen elkaar door middel van persoonlijke ervaringen, kracht en hoop. Er zijn geen vereisten voor lidmaatschap; de enige voorwaarde is een verlangen om te stoppen met gebruiken.

De Impact van de Conventie

De regionale conventie in Rotterdam is slechts één van de vele evenementen die NA wereldwijd organiseert. Deze conventies zijn essentieel voor zowel nieuwe als langdurige leden om hun toewijding aan herstel te vernieuwen, nieuwe inzichten te verkrijgen en de banden met de NA-gemeenschap te versterken.

Met meer dan 1100 deelnemers uit 15 landen was de energie en solidariteit in de Maassilo voelbaar. Workshops en lezingen boden praktische hulpmiddelen en inzichten, terwijl persoonlijke getuigenissen de harten raakten en inspireerden.

Toekomstige Evenementen

NA blijft groeien en evolueren, met regelmatige bijeenkomsten en grotere evenementen zoals deze conventie. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deelname of meer willen weten over toekomstige evenementen, wordt aangeraden de officiële website van Narcotics Anonymous te bezoeken.


Maak kennis met de kracht van NA-bijeenkomsten

De NA-bijeenkomsten zijn essentiële bijeenkomsten binnen onze gemeenschap, waar leden in een sfeer van vertrouwelijkheid en respect ervaringen, kracht en hoop uitwisselen. Deze bijeenkomsten vormen een veilige haven voor individuen die streven naar een leven zonder drugs, door onderlinge steun en samenwerking. Centraal staat het herstelproces, waarbij elk lid, ongeacht persoonlijke achtergrond, aangemoedigd wordt om actief deel te nemen aan deze gezamenlijke reis.

Ontdek herstel en steun bij een NA-meeting. Narcotics Anonymous bijeenkomsten: een veilige plek voor hoop en gelijkheid.

Met 370 wekelijkse bijeenkomsten op 135 locaties in Nederland, biedt de NA-gemeenschap een breed scala aan mogelijkheden voor herstel en groei. Ontdek ons uitgebreide en ondersteunende programma door een van onze NA-meetings te bezoeken. 

Hieronder tref je de komende 10 NA-meetings van vandaag aan, of zoek hier een andere NA-bijeenkomst bij jou in de buurt. 

Translate »