Hou het eenvoudig als je kort in herstel bent!

“Keep it Simple”: De Kracht van Eenvoud in Herstel

In de complexe wereld van verslaving en herstel is er een eenvoudige, maar krachtige mantra die velen helpt hun weg te vinden: “Keep it Simple”. Deze uitspraak, diep geworteld in de tradities van Narcotics Anonymous (NA), dient als een kompas voor degenen die de uitdagingen van herstel aangaan.

De Essentie van “Keep it Simple”

Het leven kan ingewikkeld zijn, en voor een verslaafde kan het pad naar herstel bezaaid zijn met valkuilen, afleidingen en verleidingen. “Keep it Simple” is een oproep om terug te keren naar de basis, om te focussen op de fundamentele stappen van herstel en om niet verstrikt te raken in overanalyse of zelftwijfel.

Een Dagelijkse Herinnering

Elke dag brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Voor een NA-lid kan de druk van het dagelijks leven, gecombineerd met de strijd tegen verslaving, soms overweldigend zijn. “Keep it Simple” herinnert ons eraan om elke dag als een nieuwe kans te zien, om te focussen op het heden en om één stap tegelijk te nemen.

Gemeenschap en Ondersteuning

“Keep it Simple” is niet alleen een persoonlijke mantra, maar ook een weerspiegeling van de NA-gemeenschap als geheel. Het herinnert leden eraan dat ze niet alleen zijn in hun reis. Door te vertrouwen op de steun van anderen en door ervaringen te delen, kunnen ze kracht vinden in eenvoud en gemeenschap.

Conclusie

“Keep it Simple” is meer dan alleen een gezegde; het is een levensfilosofie die de kern vormt van het NA-herstelproces. In een wereld die vaak chaotisch en onzeker is, biedt deze eenvoudige uitspraak een baken van hoop, een herinnering aan wat echt belangrijk is, en een pad naar een zinvol en vervuld leven in herstel.


Maak kennis met de kracht van NA-bijeenkomsten

De NA-bijeenkomsten zijn essentiële bijeenkomsten binnen onze gemeenschap, waar leden in een sfeer van vertrouwelijkheid en respect ervaringen, kracht en hoop uitwisselen. Deze bijeenkomsten vormen een veilige haven voor individuen die streven naar een leven zonder drugs, door onderlinge steun en samenwerking. Centraal staat het herstelproces, waarbij elk lid, ongeacht persoonlijke achtergrond, aangemoedigd wordt om actief deel te nemen aan deze gezamenlijke reis.

Ontdek herstel en steun bij een NA-meeting. Narcotics Anonymous bijeenkomsten: een veilige plek voor hoop en gelijkheid.

Met 370 wekelijkse bijeenkomsten op 135 locaties in Nederland, biedt de NA-gemeenschap een breed scala aan mogelijkheden voor herstel en groei. Ontdek ons uitgebreide en ondersteunende programma door een van onze NA-meetings te bezoeken. 

Hieronder tref je de komende 10 NA-meetings van vandaag aan, of zoek hier een andere NA-bijeenkomst bij jou in de buurt. 

Tijd Bijeenkomst Lokatie Regio
15:00 Ouders in herstel - Topic meeting
Geschutswerf
Amsterdam
16:00 NA Stappen Studie Meeting
Buurtsalon Jeltje
Amsterdam
18:30 Celebration of Life
Treasure House
Amsterdam
19:00 NA Woensdagavond meeting Utrecht..
Buurthuis Bij Bosshardt Zuilen
Utrecht
19:00 Alternating speaker/topic meeting
Buurtkamer Costa & Co
Amsterdam
19:00 NA-meeting Harderwijk
Petrakerk
Harderwijk
19:15 NA-Hoopmeeting
Broedplaats KOCH
Amsterdam
19:30 NA-Mannenmeeting Hilversum !!!nieuwe locatie vanaf 17 juli !!! Mannen
Hilversum
19:30 NA-meeting Heerhugowaard
Achter de kerk
Heerhugowaard
19:30 NA-meeting Amersfoort
Bedrijfsverzamelgebouw
Amersfoort
Translate »